Espresso caffe aparat 20 Bar na akciji

93€ 142€

Espresso caffe aparat 20 Bar na akciji
Espresso caffe aparat 20 Bar na akciji
93€ 142€

Značajke:
Priložena cijev za paru: Ovaj aparat za espresso s PCB kontrolom dolazi s cijevicom za paru, koja vam omogućuje da pjenite mlijeko i stvorite kremaste, baršunaste teksture za svoje omiljene napitke poput espressa, ledenog cappuccina i više.
Radni tlak od 20 bara: Sa snažnim radnim tlakom od 20 bara, ovaj aparat za espresso osigurava optimalnu ekstrakciju i isporučuje espresso bogate, aromatične količine svaki put. S funkcijom pregrijavanja i nadtlaka za zaštitu uređaja i sigurnosnim ventilom koji može automatski otpustiti tlak.
Veliki kapacitet od 1,6 L: Izdašan kapacitet spremnika za vodu aparata za kavu od 1,6 L omogućuje vam kuhanje 15 šalica kave bez potrebe za čestim punjenjem, što ga čini savršenim za osobnu upotrebu i upotrebu u malim grupama.
Jednostavan rad: Kontrolne tipke na dodir jednostavne za korištenje aparata za kavu mogu se koristiti za mljevenu kavu i nude praktičan rad, omogućujući vam da odaberete željenu vrstu u 1 šalici, 2 šalice, pari, vrućoj vodi, osiguravajući iskustvo kuhanja bez muke. I uklonjiva i periva mlaznica za pjenu i posuda za skupljanje za jednostavno čišćenje.
Raznovrsna uporaba: Ovaj aparat za espresso kavu s pjenilicom za mlijeko dizajniran je za širok raspon preferencija kave. Bilo da preferirate jaki espresso ili kremastu latte kavu, ovaj aparat može zadovoljiti vaše želje i pružiti iskustvo poput kafića u udobnosti vlastitog doma.

Specifikacija:
Materijal proizvoda: Kućište od nehrđajućeg čelika + bojler od aluminijske legure
Veličina proizvoda: 292 x 270 x 234 mm / 11,49 x 10,62 x 9,21 in
Težina proizvoda: 3,6 kg / 7,93 lb
Snaga: 850 W
Kapacitet spremnika za vodu: 1,6 L
Tlak: 20 bara
Količina kave: oko 15 šalica
Način rada: Tipka na dodir Napon
: AC 220V 50Hz
Vrsta utikača: EU utikač

Napišite nam svoje mišljenje

Ostavite komentar

UloviPonudu
Logo