Roborock Dyad Pro usisavač za mokro i suho usisavanje

Roborock DyadPro

356.36€ 499.99€

Amazon
Roborock Dyad Pro usisavač za mokro i suho usisavanje
Roborock Dyad Pro usisavač za mokro i suho usisavanje
356.36€ 499.99€

Dyad Pro vam pruža savršeno čišćenje svaki put. Očistite mokru i suhu prljavštinu u trenu i doživite potpuno novu razinu čišćenja s gotovo nultim održavanjem.

Kod nas mu je cijena u ducanu gdje je dostupan 500€ dok je ovdje s dostavom 356€:

Dizajniran s DyadPower tehnologijom – trostrukim valjcima (dva prednja valjka i jedan stražnji valjak) raspoređenim duž cijele duljine glavne četke, koji se za što veću učinkovitost, uz usisnu snagu ​​od 17 KPa, okreću u suprotnom smjeru, pritom ne ostavljajući prljavštinu ili tragove brisanja.

Dyad Pro će vas impresionirati svojim DirTect™ pametnim senzorima koji mu omogućuju da automatski prilagodi snagu čišćenja i razinu potrebne vode u skladu s mrljama na podu, dok vas LED indikator na zaslonu također obavještava o detekciji tvrdokornih mrlja i prljavština. Za višu razinu učinkovitosti, prilikom rada novi Roborock uspravni usisavač dodaje otopinu za čišćenje koja se automatski prilagođava prema razini mrlja na podu. Jedan uložak otopine dovoljan je za do 20 spremnika čiste vode ili 600 minuta čišćenja.

Dyad Pro usisavač dolazi s dva odvojena spremnika, točnije 900 ml za čistu vodu i 770 ml za prljavu vodu, te ugrađenim RevoBrush sustavom samočišćenja i sušenja. Prljavština s valjka uklanja se učinkovito, a dodatna prednost novog Roborock uspravnog usisavača, uz sve navedeno, je automatsko sušenje valjaka vrućim zrakom, čime se sprječava neželjeno zadržavanje neugodnih mirisa.

Novi Dyad Pro jednostavno se povezuje s Roborock smart aplikacijom koja vam omogućuje jednostavno aktiviranje određenih funkcija. Za još veći stupanj kontrole svojim korisnicima omogućuje glasovna upozorenja i tako vas jednostavno upozorava npr. za pražnjenje spremnika za prljavu vodu.

Naposljetku, usisavač se može pohvaliti i do 30% učinkovitijom baterijom u odnosu na ostale usisavače na tržištu te vam tako nudi autonomiju do 43 minute korištenja ili za do 300 m2 očišćene površine s jednim punjenjem.

Napišite nam svoje mišljenje

Ostavite komentar

UloviPonudu
Logo